VAŽNO – OBAVIJEST STRANKAMA

Poštovani,

sukladno Odluci o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova od 12. studenog 2021. godine, a koja stupa na snagu 16. studenog 2021. godine, prema točki 5. osobe (stranke) koje ulaze u službene prostore Vrtića po bilo kojoj osnovi obvezne su predočiti EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju.

Stoga, obavještavamo sve stranke/osobe da su, prilikom dolaska u Dječji vrtić „Pinokio“, dužne ovlaštenoj osobi na uvid dati EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju ili testiranju.

Roditelji, koji dovode djecu u vrtić, prilikom dolaska trebaju koristiti najkraće puteve do sobe djece i ulaziti s terasa (ukoliko sobe imaju ulaz s terase) te se pridržavati ostalih važećih epidemioloških preporuka i mjera.

RAVNATELJICA:

Jadranka Landup