Odluka o neizboru kandidata za radno mjesto zdravstveni/a voditelj/ica, na određeno, puno radno vrijeme (zamjena za bolovanje)

Odluka o neizboru kandidata za radno mjesto zdravstveni/a voditelj/ica, na određeno, puno radno vrijeme (zamjena za bolovanje)

Sij 27, 2023

Tekst odlukaOdluka o rješavanju natječaja za radno mjesto odgojitelj/ica, određeno, puno radno vrijeme (zamjena za bolovanje)

Odluka o rješavanju natječaja za radno mjesto odgojitelj/ica, određeno, puno radno vrijeme (zamjena za bolovanje)

Sij 27, 2023

Tekst odlukeOdluka o rješavanju natječaja za radno mjesto odgojitelj/ica na određeno, puno radno vrijeme (povećan opseg posla)

Odluka o rješavanju natječaja za radno mjesto odgojitelj/ica na određeno, puno radno vrijeme (povećan opseg posla)

Sij 27, 2023

Tekst odlukePoziv na usmeno testiranje za radno mjesto odgojitelj/ica, na određeno, puno radno vrijeme (zamjena za bolovanje)

Poziv na usmeno testiranje za radno mjesto odgojitelj/ica, na određeno, puno radno vrijeme (zamjena za bolovanje)

Sij 13, 2023

Poziv na usmeno testiranje za radno mjesto odgojitelj/ica, na određeno, puno radno vrijeme (zamjena za bolovanje) Popis kandidata/kinja koji su ostvarili pravo na usmeno testiranje za radno mjesto odgojitelja/ice, na određeno, puno radno vrijeme (zamjena za bolovanje) koje će se održati dana 16. siječnja 2023. (ponedjeljak) s početkom u 10:30 sati, u...Poziv na usmeno testiranje (intervju) za radno mjesto odgojitelj/ica, na određeno, puno radno vrijeme (povećan opseg posla)

Poziv na usmeno testiranje (intervju) za radno mjesto odgojitelj/ica, na određeno, puno radno vrijeme (povećan opseg posla)

Sij 13, 2023

Poziv na usmeno testiranje za radno mjesto odgojitelj/ica, na određeno, puno radno vrijeme (povećan opseg posla) Popis kandidata/kinja koji su ostvarili pravo na usmeno testiranje za radno mjesto odgojitelja/ice, na određeno, puno radno vrijeme (povećan opseg posla) koje će se održati dana 16. siječnja 2023. (ponedjeljak) s početkom u 10:00 sati, u...