Knjiga gostiju

nataša grobotek je napisao/la, datuma: 14.03.2012.:
maškare: bili ste super! svaka čast, već sad mi je žao što uskoro nećemo biti dio vaše ekipe :(
snježana šlibar iz donji miholjac je napisao/la, datuma: 16.12.2011.:
Tete svaka vam čast, dale ste si truda i priredile nama roditeljima (a i ostalima) prekrasnu Božićnu predtavu! hvala vam, da vas nema ovaj grad nebi imao prilike vidjeti svu dječju ljepotu i njihovu jednostavnost i spontanost, a takvo nešto i treba ovome gradu, bravo svima koji su nastupali i onima koji su to omogučili....!!<3 Hvala Vam!!!
Blažica Zetović iz Rakitovica je napisao/la, datuma: 07.04.2011.:
Zahvaljujem svim tetama koje su sudjelovale u " čuvanju " mog kumčeta Ester Balaž jer se jako puno vidi razlika po ponašanju nje i npr. djeteta koje ne ide u vrtić. Bravo tete, majstorice ste!
nataša grobotek je napisao/la, datuma: 24.03.2011.:
pohvala teti Snježi i teti Nikolini na predivnoj ideji za maškare! osim što su imali totalno zanimljive kostime (vaša ideja, a naš rad) posebno bih pohvalila sam scenski nastup! nisam ni u snu imala predodžbu da će biti tako lijepo! bravo za male dame i njihove kavalire te tete Snježu i Nikolinu! Hvala vam za predivan doživljaj!
jelena rodić iz d.miholjac je napisao/la, datuma: 07.03.2011.:
Čestitke tetama iz Rakitovice Mariji i Tanji na krasnim kostimima pande-fante.Dječica su bila predivna,najljepša skupina na maškarama.Bravo tete pande:)
Ana Štraub iz Lacići je napisao/la, datuma: 31.01.2011.:
Veliko hvala tetama u DV Pinokio Rakitovica što su Matiju i Miu primile u svoju skupinu i tako im uljepšale djetinjstvo. Danas nam je bio prvi dan i uzbuđenju nema kraja.
jelena rodic iz d.miholjac je napisao/la, datuma: 24.12.2010.:
Velike čestitke tetama Tanji,Mariji,na divnoj predstavi za roditelje povodom božićnih i novogodišnjih blagdana,i djedu mrazu koji je dječicu obradovao poklonima i uveselio svojim dolaskom na žutom sobu i malom žutom sobovu pomagaču franji................HVALA SVIMA!!
jelena rodic iz d.miholjac je napisao/la, datuma: 15.12.2010.:
Današnja radionica u Rakitovici je bila pun pogodak,tete,djeca,i ja.30 anđela nije bilo lako napraviti,ali trud se isplatio,prekrasni su,iako se ja najviše veselim djedu mrazu za priredbu,bravo teta Tanja i teta Marija...........
jelena rodić iz d.miholjac je napisao/la, datuma: 11.12.2010.:
Teti Tanji,i teti Mariji u Rakitovici pohvala na prekrasnoj radionici izrade čestitki povodom novogodišnjih blagdana.Krasno rade sa dječicom i lijepo je kada i roditelji imaju priliku svoju djecu vidjeti u tako lijepom i ugodnom okruženju sa svojim tetama.BRAVO TETE!!!!!!!!
Društvo "Naša djeca" iz Donji Miholjac je napisao/la, datuma: 09.12.2010.:
WEB stranica je zanimljiva i pregledna i sigurni smo da će pripomoći zajedničkom interesu, Vašem i našem, a to je briga za dobrobit djece. Sve pohvale od članova DND.
jelena rodić iz donji miholjac je napisao/la, datuma: 07.12.2010.:
Hvala tetama u Rakitovici;Mariji i Tanji,što su mojoj Jani tako lijepo i veselo uljepšali i proslavili 7.rođendan,i hvala na divnim recitacijama za Sv.Nikolu u Rakitovici.HVALA,HVALA!!!!!!!!!!!!
Valentina Kupanovac iz Sveti Đurađ je napisao/la, datuma: 06.12.2010.:
Oduševljena sam Vašom stranicom i stvarno sve pohvale cijelom osoblju vrtića Pinokio, pogotovo teti Đurđi, teti Ruži i teti Neni. Ovo je zasigurno jedna od vodećih stranica grada Donjeg Miholjca - želim Vam puno uspjeha i dalje. Puno pusa od Stjepka!
Berislav je napisao/la, datuma: 28.10.2010.:
Drago mi je da konačno imate aktivnu stranincu,jer sam i sam išao u taj vrtić prije 20-ak godina i nedavno sam naišao na nju.Ne živim u Miholjcu već duže vrijeme i vidim da se dosta toga promijenilo nabolje,pogotovo u nekim područnim vrtićima.Eto toliko od mene.Pozdrav
Marela Kunštek iz Kunišinci je napisao/la, datuma: 28.10.2010.:
Čestitke na ovako lijepo uređenoj web stranici ! Sve je jako lijepo osmišljeno ! Presretna sam što mogu vidjeti svoje dijete u društvu svojih malih prijatelja kako sudjeluju u vašim hvale vrijednim aktivnostima ! Pohvale svima na uloženom trudu, brizi i pažnji! Posebna zahvala prekrasnim i dragim tetama... Maji i Vlatki !
Željka Crnčan iz Donji Miholjac je napisao/la, datuma: 15.10.2010.:
Čestitke ravnateljici,tetama i svim drugima koji rade na tome da bi naš vrtić i pored svih teškića bio lijep i funkcionalan i da se u njemu djeca osjećaju kao doma.Moja djeca iako su davno izašla iz vrtića,još uvijek se rado sjećaju tih godina:)Web stranica je jako lijepa,sve pohvale!
Ivana Kovačević Čmelak iz Donji Miholjac je napisao/la, datuma: 15.10.2010.:
Čestitam vam na vašoj web stranici. Jako mi se sviđa. Sažeta je i jasna kako slikama tako i informacijama koje nam daje. Uvijek me iznenadite svojim idejama. Nadam se da ćete imati koju radionicu i za roditelje gdje ćemo i mi moći nešto novo naučiti. Želim vam sa svima zahvaliti na brizi i pažnji te radu s našom djecom.
Marina Zdunić iz Gospić je napisao/la, datuma: 14.10.2010.:
Vrtić lijepo izgleda. Boje čine čuda.
nataša grobotek iz donji miholjac je napisao/la, datuma: 14.10.2010.:
izgleda da sam prva i, ako jesam , baš mi je drago! svaka pohvala za web stranicu! prelijepo je! jedva čekam da popunite galeriju fotografija pa da malo, kriomice, vidimo kako nam se djeca zabavljaju bez našeg prisustva! :)