Obavijest o početku nove pedagoške godine

Poštovani roditelji,

pedagoška godina 2021./2022. započinje u srijedu, 1. rujna 2021. godine, te Dječji vrtić „Pinokio“ u Donjem Miholjcu, područni vrtići u Rakitovici, Črnkovcima i Marijancima počinju s radom navedenog datuma.

Radno vrijeme vrtića u Donjem Miholjcu je od 5:30 h do 16:00 h, u  Rakitovici od 7:30 do 13:00 sati, Črnkovcima i Marijancima od 08:00 do 13:30 sati. Djecu je u vrtić u Miholjcu potrebno dovesti do 08:00 sati, a u područne vrtiće po dogovoru s odgojiteljima.

Kod prvog dolaska u vrtić potrebno je donijeti liječničku potvrdu o zdravstvenom stanju i procijepljenosti djeteta za polazak u vrtić (ukoliko ste navedenu dobili od svog pedijatra ili izabranog liječnika), papuče, rezervnu odjeću te čašu od tvrđe plastike (ako nije ostala u vrtiću od prošle godine).

Dječji vrtić ˝Pinokio˝ provodi epidemiološke mjere vezane za COVID-19 (Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije bolesti COVID-19 vezano uz rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2021./2022. od 26. kolovoza 2021. godine, HZJZ) te je u skladu s time roditeljima dozvoljen ulaz u dječji vrtić, pri čemu se roditelji trebaju pridržavati mjera:

  • ne dolaziti u pratnji djeteta ako imaju simptome zaraznih bolesti, ako im je izrečena mjera samoizolacije ili imaju saznanja da su zaraženi koronavirusom;
  • obvezno nositi zaštitnu masku;
  • pri ulasku održavati razmak od najmanje 1,5 metara na sve druge osobe;
  • dezinficirati ruke na ulazu;
  • izbjegavati zadržavanje i grupiranje u ustanovi;
  • koristiti najkraći put dolaska do sobe djeteta.

Molimo roditelje da svakodnevno kod dolaska u vrtić predaju odgojitelju podatke o temperaturi djeteta (napisane vrijednosti temperature, ime i prezime djeteta, datum i potpis roditelja). Djeci ne stavljati maskice!

Ostale mjere, koje je propisao HZJZ, Dječji vrtić ˝Pinokio˝ je prilagodio u sklopu cjelokupne organizacije rada!

Svim roditeljima i djeci želimo dobrodošlicu  u novoj pedagoškoj godini! 😊

Upute-za-sprječavanje-i-suzbijanje-epidemije-bolesti-COVID-19-vezano-uz-rad-predškolskih-ustanova-osnovnih-i-srednjih-škola-u-školskoj-godini-2021.-2022.